ПРВ ЗАШТИТЕН ЗЕМЈОДЕЛСКИ БРЕНД

0
76

Земјоделската задруга „Охридска черешна“ е единствен производ кој ја доби географска ознака за сортата охридска цреша. Ова досега е прва и единствена постапка според Закон за заштита на македонските национални земјоделски производи кај нас.

Целиот текст прочитајте го ТУКА