ГОДИШЕН БАЛ НА МАТУРАНТИТЕ ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ВО НЈВ

0
72

Денес е краен рок за да си обезбедите карти за оваа прекрасна свеченост. Повелете и честитајте им на матурантите по македонски јазик за 2022 година. Прославете го, заедно со нас, изучувањето на македонскиот јазик во Нов Јужен Велс. Ве очекуваме!