ЗЛАТО И БРОНЗА ОД ЕВРОПСКОТО ЗА КИК БОКС

0
58

Тие се нашите херои за оваа недела – Боби го освои златото и стана ЕВРОПСКИ ШАМПИОН, а Викторија се врати со бронзен медал