ДВЕ ПРОМОЦИИ ВО МЛД “КОЧО РАЦИН“ ВО МЕЛБУРН

0
136
Фотографии од промоцијата на книгите од Јагода Здравеска Котеска “Љубов по слика” – промотор, Гордана Димовска и “Велика” (промотор Крсте Наумовски Мечкар)
19 ноември, библиотека Мил Парк
Водител: Снежана Џамбазова Попорданова
Извадоци читаа: Лидија Стојаноска и Снежана Џамбазова Попорданова.
Музика – Ромео Макачовски
Благодарност до медиумите: Sbs radio, Васе Коцев, и Игор Павловски – Австралиско Македонски неделник и Денес
Организатор: Македонско литературно друштво “Кочо Рацин” Мелбурн
Честитки до Јагода и и посакуваме многу успех во нејзиното творење и во иднина.