НОВИ ПРОСТОРИИ ЗА МКД „ОХРИДСКИ БИСЕРИ“ ОД НОВА ГОРИЦА

0
69
Денеска во попладневните часови свечено предадени клучевите од новите простории на Mkd Ohridski Biseri од заменик градоначалникот на МОНГ Саш Коговшка и кандидатот за градоначалник на Mestna občina Nova Gorica Tomaž Horvat на претседателот на клубот Виктор Илиевски и долгогодишниот член на клубот Борет Митовски у.
Ви благодарам многу МОНГ
Управен одбор на МКД Охридски бисери Нова Горица.