ГРАВЧЕ НА НАШАТА ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА ВО КРАЉЕВО

0
53

И ОВАА ГОДИНА, НО СЕГА СПЛОТЕНИ СО НАШИТЕ ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ И СОРАБОТНИЦИ ОД СЛОВЕНСКОТО ДРУШТВО ПОДГОТВУВАВМЕ ГРАВЧЕ НА НАШАТА ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА ВО КРАЉЕВО. ПРЕКРАСЕН ДЕН ВО МАТАРУШКА БАЊА.