ФУДБАЛЕРКАТА БЕЛИНДА СТОЈЧЕВСКА ВО КЛУБОТ „ПРЕСТОН“

0
36
Белинда Стојчевски
Го поздравуваме десната страна, тврд нос, атлетски дефанзивец кој ни се придружува од Калдер Јунајтед по стинт во американскиот факултет
Белинда вели „моето семејство отсекогаш го поддржувало Престон, ова е возбудлива можност за мене да го носам дресот со гордост