ИЗЛОЖБА ЗА ТОШЕ ПРОЕСКИ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНСКА БОРБА

0
69

Под наслов „Спомен куќата на Тоше – чувар на спомените, животот и делото на најголемата македонска поп икона“ ќе биде претставен животот и делото на Тоше почнувајќи од детството до последните постхумни награди и албуми.

Повеќе можете да прочитате ТУКА