Македонски фестивал на храната во Мелбурн

0
60

Посетете го штандот на Учителското здружение на учители од Викторија на Фестивалот на Храната оваа недела, 20/11/2022, на кој ќе добиете информации за изучување на македонскиот јазик во Викторија и ќе добиете одговор на сите ваши прашања.