ПРОСЛАВА НА ПЕТ ДЕЦЕНИИ НА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“ ВО ТОРОНТО

0
108
Свети Наум Охридски Хамилтон Прослава на 50 годишнина!
Одлично време одбележување на голема пресвртница на 50 години служба на нашата Македонска заедница!