ПРОМОЦИЈА НА „ОВА Е МОЈОТ ЖИВОТ“ НА ИВАН ТРПОСКИ

0
68

Македонското литературно друштво „Григор Прличев“ од Сиднеј ќе одржи промоција на монографското дело „Ова е мојот живот“ од Иван Трпоски на 2 декември во просториите на црковната сала на „Св. Петка“ во Рогдаел. Промотор ќе биде д-р Васил Тулевски, а фрагменти од книгата ќе читаат Валентина и Никола Апостоловски.