ПОБЕДНИЧКИОТ ТРЕНЕРСКИ ТАНДЕМ ОД „Cringila Lions Football Club“ МИТРЕСКИ И ЦАНКУЛОВСКИ ЗАЕДНО ВО 2023

0
70

Фудбалскиот клуб „Cringila Lions“ од Нов Јужен Велс го поздравуваат враќањето на Алекс Митрески и Игор Цанкуловски како тренери за младинци за сезоната 2023.

Веќе трета година како тренери за млади, Алекс и Игор ќе продолжат да играат клучна улога во развојот на младите играчи. Покажувајќи успех во 2022 година завршија на второ место во лигата.

Со нетрпение се очекува Алекс и Игор да играат клучна улога во тренерскиот тим во 2023 година.