Детски прием за новогодишни пакетчиња во Линц

0
121
Почитувани членови и симпатизери на МКД.”Св.Кирил и Методиј”.
Речиси сите се согласуваат дека Новогодишните празници се најомилените празници за децата и возрасните..
Поради таа причина и ние МКД.Св.Кирил и Методиј – Линц одлучивме да предизвикаме повторно радост кај децата и возрасните за да бидеме дел во Новогодишната Еуфорија која е присутна насекаде. Затоа вие наши најмили другарчиња сите кој имате желба да учествувате на новогодишната приредба ве покануваме, Петок 18.11.2022 во 18:00 часот да дојдете и да се пријавете: Бројот на дечиња ќе биде ограничен .
организираниот детски прием и проба ќе бидат одржани вo:
Просториите на нашето културно
друштво.
Локација :Wegscheiderstrasse 17
4060 Leonding-Linz
За подетални информации ќе бидете
информирани на денот за приемот.
Дојдете на денот што весело ќе се забавуваме и пееме за во новата година весело да се смееме.