Светската асоцијација за пливање на отворени води објави текст за рекордот на нашиот Марко Пејчиновски

0
76

– Марко Пејчиновски од 12-годишна возраст поставува рекорди во водите на Охридското Езеро во родната Македонија, објавија на официјалната страна на Светската асоцијација за пливање на отворени води (WOWSA).

Целиот текст можете да го прочитате ТУКА