Во Јаравил ќе се одржи 9от Македонски фестивал на храната

0
80
*** АЖУРИРАЊЕ НА ЛОКАЦИЈА***
20 Ноември 2022 од 11:00 часот
ЈАРАВИЛСКИ ГРАДИНИ
1 Сомервил пат, Јаравил