СБС радио воведува нов поткаст за врската меѓу македонската национална кујна и автохтоните растителни сорти

0
96

“На македонската трпеза…” на СБС Радио е првиот поткаст во светот што ја испитува врската меѓу македонската национална кујна и автохтоните растителни сорти. Слушајте не!

Повеќе можете да прочитате и видете ТУКА