Свети Климентова вечер во Торонто

0
73
На 10 декември 2022 година ќе ce одржи традиционалната Климентова вечер со почеток во 19 часот.
За добро расположение на гостите ќе се погрижи групата „Мелос“.
Цената е 40 долари и билетите веќе се во продажба.
За повеќе информации и резервации обратете се во црквата: (416) 421-7451