Петар Вртковски е добитник на наградата „Волонтер на годината“ за 2022 година

0
91
ПРИЗНАВАЊЕ
Би сакале да му честитаме на претседателот на клубот Петер Вртковски за признанието за номинација за волонтер на годината за 2022 Illawarra Sports Awards.
Петар е предводник на клубот скоро 20 години и е движечката сила зад успехот на овој клуб и тоа да го признае независна трибина е навистина неверојатно.
На Петар му посакуваме се најдобро и повторно му честитаме за номинацијата.