Македонски културен фестивал во Вилијамстаун

0
63

Македонскиот културен фестивал ВИЛИАМСТАУН Традиционална автентична македонска храна, детски забавни возења, пеење, танцување и многу повеќе. Традиционално македонско фолклорно оро Настап на играорната група Св. Петка, ММД Никола Карев, МКУД Илинден, КУД Александар Македонски III, играорната група Тоше. Останете со линијата на возбудливи и талентирани пејачи. Забава од некогаш познатите Fontana Showband и MC од никој друг освен г-дин Стефо Макар и г-ѓа Магдалена. Сите се добредојдени и како и секогаш огромна благодарност до сите поддржувачи, партнери и спонзори. Се гледаме сите таму на 27 ноември.