Емилија Тодорова од Австралија наградена за „Големиот чекор“на конкурсот за краток расказ на „Нова Македонија“

0
153

Од добитниците на откупните награди на врачувањето не присуствуваше единствено Емилија Тодорова, наградена за „Големиот чекор“, која живее и работи во Австралија.

Целиот текст можете да го прочитате ТУКА