Во Запрешиќ одржана Македонска вечер во организација на претставничките на македонското национално малцинство на Загрепската жупанија

0
95

Во Запрешице се одржа Македонска вечер во организација на Претставниците на Македонското национално малцинство на Загребската жупанија