На 5 ноември се одржа Македонска вечер во Улм, во организација на Македонскиот клуб Св.Кирил и Методиј

0
106
Повелете во просториите на македонскиот клуб „Кирил и Методиј“ во Улм на 05.11.2022. За вашето расположение ќе се погрижи „Балкан бенд“.
Ви гарантираме добра забава.
Ве очекуваме !!!