МКД „Свети Кирил и Методиј – Линц“ ќе одржи Годишно собрание

0
50
Почитувани членови!
Ве известуваме дека на ден 12.11.2022(Сабота) со почеток од 18:30 часот, ќе се одржи Годишно собрание во просториите на нашето друштво.
На дневен ред ќе бидат следниве точки:
1.) Отчет на управниот одбор за сработеното во 2022 година.
2.) Идни проекти (Пакетчиња од Дедо Мраз за нашата најмала популација, Ново Годишна забава, Фолклорна везилка(13.5.2023) итн…
3.)Разно
Со почит управниот одбор на МКД.”Св.Кирил и Методиј”.