Друштвото Лажец, битолско, во Канада го празнува Св. Димитрија, Митровден!

0
157

Друштвото Лажец, битолско, во Канада го празнува Св. Димитрија, Митровден. Кумови Зорка и Томе Петровски. За многу години!