Најава за прослава на 15 години „Македонска Трпеза“ во Ешалан

0
128
15 ГОДИНИ „МАКЕДОНСКА ТРПЕЗА,“
Слаџана Велкова, одговорна за проектот „Македонска Трпеза“,
(во делот на готвачките вештини), жена која има авторитет и почит од организаторот.
Почесен гост на вечерта:
• Филип Поповски (Фичо), големиот кулинарски мајстор, кој ќе ви ги открива своите гастрономски тајни, вечер која ќе биде збогатена со кулинарските вештини на големиот мајстор.
• Македонска – Швајцарска вечер
• Вечерта е со резервации
• Влезот е слободен
„Македонска Трпеза“ ќе се организира на, 25 февруари 2023 година од 18 часот, во Гуман.