„Нема да си сама“ на Горан Столевски австралиски кандидат за „Оскар“

0
120
This image released by Focus Features shows Sara Klimoska in a scene from "You Won’t Be Alone. (Branko Starcevic/Focus Features via AP)

Дебитантскиот долгометражен филм на австралискиот режисер Горан Столевски „Нема да си сама“ е австралиски кандидат за најдобар странски филм за Оскар. Столевски е роден во Македонија, но живее и работи на релација Австралија-Велика Британија.

Повеќе можете да прочитате ТУКА