Фолклорната група при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага ја продолжува традицијата

0
100

Гордоста на Св.илија , нашите убави девојки и момци , нашето наследство. Прекрасни сте продолжете со вашата одлична работа , негувајте ја убавата песна и македонско оро.