Австралиско – македонскиот танцувачки ансамбл „Тоше“ настапи на прославата на 75 годишнината од доаѓањето на првите Македонци во Аделајд

0
113

Голема благодарница до Македонската заедница во Аделаида што не поканија да настапиме и прославиме 75 години од населувањето на македонците во јужна Австралија.