Дружба во друштвото „Никола Карев“, дел од МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага

0
107

Уште една прекрасна вечер… Традиционална годишна (машка) дружба која ја организираше Друштвото Никола Карев во Македонската Православна Црква Св Илија во Мисисага !