Македонското здружение „Вардар“ од Ниш ги претстави избраните кандидати за Електорското Собрание во Белград

0
77

ПОЧИТУВАНИ ГЛАСАЧИ И ЧЛЕНОВИ НА МАКЕДОНСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ ВАРДАР ОД НИШ. ВИ ГИ ПРЕСТАВУВАМЕ ЕЛЕКТОРИТЕ ЗА КОИ ГЛАСАВТЕ ДА ВЕ ПРЕДСТАВУВААТ НА ЕЛЕКТОРСКОТО СОБРАНИЕ КОЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 13 НОЕМВРИ ВО СОБРАНИЕТО НА Р.СРБИЈА БЕЛГРАД. ВИ ИЗРАЗУВАМЕ ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ НА УКАЖАНАТА ЧЕСТ ДА ВЕ ПРЕСТАВУВАМЕ И ИЗБЕРЕМЕ НОВ НАЦИОНАЛЕН СОВЕТ КОЈ ЌЕ НЕ ВОДИ ВО ИДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДОНИ. СО ПОЧИТ ИВАНКА ТОДОРОВСКИ, БЛАГЕ ПЕТРУШЕВСКИ И БЛАГОЈЕ ИЛИЈЕВСКИ