МЛД „Кочо Рацин“ од Мелбурн организира промоција на македонски автори

0
77

Mакедонското литературно друштво “Кочо Рацин” Мелбурн ќе ги претстави најновите дела од Нове Младеновски, Емил Попорданов, Снежана Џамбазова Попорданова, Гордана Димовска, Јагода Здравеска-Котеска, Оливера Јовановска..и голем број друга литература за деца и возрасни.