МЛД „Браќа Миладиновци“ од Торонто подари книги за библиотеката за црковната заедница „Света Мала Богородица“ од Кембриџ, Канада

0
95

Денес Литературното Друштво “Браќа Миладиновци”, секција при црковната заедница Св.Климент Охридски од Торонто, ја посети црковната заедница Св.Мала Богородица во Кембриџ и ја збогати нивната библиотека со книги за деца и возрасни. Средбата беше збогатена со пригодна програма во која членовите на литературното друштво и домаќините прочитаа пригодни песни.