Отворен Македонски Културно-информативен центар во Загреб

0
101

Македонската министерка за култура Бисера Костадиновска Стојчевска и нејзината хрватска колешка, Нина Обуљен Коржинек, во Загреб потпишаа програма за културна соработка меѓу министерствата на двете држави што го опфаќа периодот од 2022 до 2025 година.

Повеќе можете да прочитате ТУКА