Италијанската министерка за образование најави: Македонскиот јазик ќе се учи во италијанските училишта каде најмногу се присутни Македонците

0
76

Италијанската министерка за образование најави: Македонскиот јазик ќе се учи во италијанските училишта каде најмногу се присутни Македонците