КУД „Македонка“ од Виена продолжува со пробите

0
117
Почитувани Љубители на фолклорот !
Ве очекуваме во просториите на МПЦО Св. Наум Охридски на “Siemensstrasse 26, 1210 Wien” со нов распоред на проби:
Почетници детска група:
Секој петок 18:00-19:30
Напредна група тинејџери:
Секоја среда 18:30 – 20:00
Секоја недела 11:00 – 12:30
Група 30+:
Секој петок 19:30-21:00
Секоја недела 12:30 – 14:00
За подетални информации повелете дојдете за време на пробите, пишетe на нашата “facebook” страна или на маил: kud.makedonka@gmx.at