МКД „Билјана“ од Задар ги организира 19-те „Денови на македонската култура – Поезија без граници“

0
135
ПОЕЗИЈА БЕЗ ГРАНИЦИ
XIX ДЕНА НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО МКД „БИЉАНА“ ЗАДАР