МПЦ „Света Богородица“ од Лос Анџелес го организира 27-от Македонски фестивал

0
147

Во име на Македонската православна црква „Света Богородица“, од срце им благодариме на секој од вас што го посвети своето време и труд за да успее нашиот 27-ми годишен фестивал! Без разлика дали сте присуствувале на фестивалот, сте го споделиле со вашите пријатели или сте го објавиле нашиот настан на интернет… Вие помогнавте сето тоа да се случи! Посебна благодарност до оние кои помогнаа да се организира фестивалот во сабота и недела… Вие сте рок ѕвезди!

Исто така, сакаме да упатиме срдечна благодарност до отец Рубинчо Ацески и Лидија Ацеска, Цане Царовски и семејството, Македонски бисери, Крис Бајмакович, Иан Прајс и неговиот бенд Веселба, Марко Даниловски и неговото трио, Драги Спасовски и Мајкл Лосон, „Света Богородица“, Македонска Православна Црковниот комитет, Помошниот комитет на жените на Македонската православна црква „Света Богородица“ и специјален гостин изведувачот Рон Холси и специјален гостин присутен Почесната конгресменка Линда Санчез.

Ви благодарам на сите!

…Можеби следната година ќе се обидеме да имаме натпревар за маици на МАКЕДОНСКИ