Богослужба во МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага за почеток на учебната година по македонски јазик

0
78

Од денешното Богослужение и нашите најслатки ученици по македонски јазик при Св.Илија , Мисисага . Ви посакуваме успешна учебна година.