МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага ќе го одбележи вториот патрон Света злата Мегленска

0
151
Драги пријатели ,
Во име на управниот одбор на МПЦ Св.Илија од Мисисага, ве поканувам на свечениот банкет по повод патрониот празник Св. Злата Мегленска кој ќе се одржи во сабота 22-ри Октомври со почеток од 19 часот.
Цената на билетот е $70, а за деца до 12 години влезот е слободен со вклучен детски оброк. Исто така и безалкохолните пијалоци се вклучени во цената.
Ја очекуваме вашата подршка.