МКУД „Бисер“ од Џилонг започна со вежбите за фитнес

0
85
Известување
Македонско танцување за забава и фитнес
Часовите започнаа за четврти термин.
Кога: Понеделник од 18.30 до 20.00 часот
Каде: Македонска сала Гелонг
СИТЕ возрасти добредојдени.
ЗОШТО – да се дружиме, да се забавуваме, да станеме фит, за почетници – да научат да танцуваат, за оние кои веќе знаат да танцуваат – да ги совладаат чекорите