КУД од Крива Паланка ќе настапи во МПЦ „Свети Никола“ во Мајнц

0
86
Следната Недела на 09.10 по богослужбата, со почеток во 11:30 во црковниот двор настап ќе има Културно уметничкото друштво од Крива Паланка, а по настапот во црковната сала ќе има и организиран ручек за сите присутни.
Христос помеѓу нас!