Нов златен медал за Дејан Георгиевски

0
132
ЗЛАТО НА ГРАДИТЕ НА ДЕЈАН!!
ГЕОРГИЕВСКИ СЛАВИ ПРВОО МЕСТО НА ТУРНИРОТ ВО АЛБАНИЈА ОД СЕРИЈАТА Г2!!!!!!
ВО ФИНАЛЕТО СЛОВЕНЕЦОТ ИВАН ТРАЈКОВИЌ БЕШЕ ДЕМОЛИРАН!!!
БРАВО ДЕЈАН, МАКЕДОНСКИОТ ЛАВ СО КРУПНИ ЧЕКОРИ и НОВИ 20 БОДОВИ ГАЗИ КОН ОЛИМПИСКАТА НОРМА ЗА ПАРИЗ 2024!