Вања од Прилеп е победник на Светското финале по англиски јазик одржано во Рим

0
102

Вања Ѓорѓиоски, ученик во ООУ “Климент Охридски” Прилеп, учествуваше на Светското финале на натпреварот по англиски јазик “Хипо”, кое од 28-30 септември се одржа во Рим, Италија.

Повеќе можете да прочитате ТУКА