Прославена 20 годишнината од осветувањето на МПЦ „Света Недела“ од Ајакс, Канада

0
74

1 октомври 2022 – ЈУБИЛЕЕН БАНКЕТ ПО ПОВОД 20 ГОДИНИ ОД ОСВЕТУВАЊЕТО НА ЦРКВАТА СВ.НЕДЕЛА ОД АЈАКС, КАНАДА