Македонецот од Мелбурн Тео Цветковски со нов златен медал за Австралија

0
106
Златниот млад човек!!!!
Македонец роден Тео Цветковски од Мелбурн и екипата носат уште едно злато во Австралија
(Комонвелт Карате шампионат во Бермингем)