МКД „Браќа Миладиновци“ од Осиек учествува на „Ден на отворени врати“

0
130

Членовите на Македонското културно друштво „Браќа Миладиновци“ Ве покануваат на Денот на отворените врати кој се одржа денес, од 15 до 18 часот во Трпимирова 1c, по повод одбележувањето на Денот на Градската област на Покрај дегустацијата на традиционалните македонски јадења и пијалоци и запознавањето со културата и обичаите на Македонците, во оваа прилика можете да се приклучите и во МКД и да се приклучите