Забава во организација на МК ИЛИНДЕН Лацен Хановер

0
93

Почитувани, Ве известуваме дека влезниците се пуштени во продажба секоја недела од 10.30 до 12 часот во просториите на црквата и клубот Киефернњег 2, 30880 Лаатзен. Исто така можете да резервирате на телефон 0175-2295129 или да пишете во инбокс.