Просториите на МКД „Свети Кирил и Методиј – Линц“ може да се користат за секаква намена

0
88
Почитувани членови и симпатизери на МКД.”Св.Кирил и Методиј”.
Членови на Црковна општина “Св.Димитриј”-Линц можаат за секакви намени да ги користат простории на нашето друштво.
Среќен роденден Теодор
Со почит,
Управен одбор.