Во Копер, во организација на МКД „Кочо Рацин“, се одржа турнир во мал фудбал

0
88

Денес во Копер во организација на Мкд Кочо Рацин Обала Копер се одржа турнир во мал фудбал. Благодарност до денешните покровители и тоа:
“ОЧНА АМБУЛАНТА И ЕСТЕТИКА ЛУЏ” КОПЕР
“ФАЛАНГА” Д.О.О
“ДУТОМА” КОПЕР
МПЦО “БОГОЈАВЛЕНИЕ -ВОДИЦИ” КОПЕР.
Благодарност и до учесниците на денешниот турнир.
1.место Мкд Кочо Рацин Копер
2.место Мкд Охридски Бисери Нова Горица
3.место Пријатели Копер
Благодарност и до прекрасна публика.Благодарност и за другите екипи кои беа учесници .КОПЕР 25.09.2022