На изборите за национални совети на националните малцинства во Србија учествува и здружението „Вардар“ од Вршац

0
69
Почитувани сонародници
Голема ни е чест да ве повикаме да дадете потпис и да ги подржите нашите Електори во четврток 29 09 2022 од 10 до 18 часот во просториите на нашето здружение Омладински трг 17 во центар Милениум во Вршац
Понесете важечка лична карта.
Добродојдени сте ве чекаме…